Puma Safety mintaboltot nyitottunk

2018-08-21 én átadtuk káponásnyéki telephelyünk új bemutatótermét.

 

A Puma védőcipők és munkabakancsok mellet a német gyátmányú  Albatros védőlábbelik  is helyet kaptak.  Itt mutattuk be a Motion 2.0 családot mely megváltoztatja  a munkavédelmi lábbelikről alkotott nézeteinket.  Az új Inpulse.foam talp a hagyományos talpszerkezetekkel szemben nem nyeli el a lépéskor kifejtett plusz energiát, ezáltal lényegesen hosszabb ideig biztosít komfortérzetet mint más versenytárai. 

röviden az új termékekről:

PUMA Motion 2.0 A kényelem új szintjePuma motion - motion 2.0

A Motion Protect termékcsalád legújabb tagjait a sport inspirálta és tökéletes szimbiózist alkot bennük a párnázottság, az energia visszanyerés és a design. A legfontosabb újítás a cipőkben, a teljesen új talpszerkezet az innovatív IMPULSE.FOAM® technológiával, mely sokkal nagyobb kényelmet biztosít a lábnak így nehezebben fáradunk el a lábbeli viselése közben. Ezzel az új alkotóelemmel a cipő viselője sokkal komfortosabban érezheti magát, sokkal több energiát nyelhet el sétálás közben. A 300 °C-ig hőálló gumitalpat a legfrissebb futó cipő technológiák ihlették. A csúszásmentes talpszerkezetet hajlékony barázdák egészítik ki, melyek optimális hajlékonyságot biztosítanak. Az innovatív IMPULSE.FOAM® habréteg gondoskodik a maximális párnázottságról, kiváló stabilitást és kényelmet biztosít.A cipő középső részébe épített  TPU rendszer segít a lábnak a természetes rugalmasság megtartásában. Sétálás közben pedig stabil tartást biztosít.  Az üvegszálas megerősítéssel készült orrmerevítő nagyobb helyet biztosít a lábujjaknak és sokkal könnyebb, mint egy hagyományos acél orrmerevítő. Antimágneses és bent tartja a hőt. A lábbelin további plusz fejlesztések találhatók, mint például a duoCell (rétegelt zselés anyag a talp hátsó részébe építve) BreathActive bélés (extra légáteresztő és nedvelszívó képesség), talpközépen extra megerősítés, a sérülések elkerülése végett. A termék a BGR 191 előírással összhangban alkalmas ortopéd védőlábbeli kialakítására

Albatros lábbelik – biztonság sallang nélkülAlbatros munkavédelmi bakancs,  Munkavédelem+

Kényelem, biztonság és univerzális használat – ez teszi az Albatros munkavédelmi lábbeliket egyedülállóvá, igazán ellenállóvá  olyan munkakörnyezetben is, ahol időről időre összekoszolódhat, mint például egy építési területen. Az ellenálló cordura betétek és a COA.TEX membránnal ellátott vízállós és lélegző bélés, a kivehető poliuretán talpbetét  valódi kényelmet nyújtanak viselőjük számára. Az ergonómikus kialakítás miatt és a sarok területén további csillapítási jellemzőkkel bír.
A kopásálló és robusztus  talp profilja a nedves felületekkel szemben is biztosítja a csúszásmentességet (SRC).
A cipő orrában  egyes típusoknál acélbetét biztosítja a leeső tárgyak elleni védelmet, ahogy a talp átszúródás elleni biztonságot is acél talpbetét adja.

 

 

Szeretne még többet tudni a Puma Safety termékekről? Egy cikkben összegyűjtöttünk mindent, amit tudni érdemes róluk.

Kapcsolódó termékek