Mindent a Puma munkavédelmi bakancsokról

A Pumáról sokan tudják, hogy már 1948 óta gyárt munkavédelmi cipőket, a sport termékcsoportok mellett. A fő tervezési elv mindig is az volt, hogy ötvözze a munkavédelemhez szükséges védelmi mechanizmusokat, a sportos tulajdonságokkal és az esztétikus megjelenéssel. Ennek köszönhetik a Puma munkavédelmi bakancsok a legjobb tulajdonságait, ami kiemeli az átlagból.
A márkán belül több típus van, melyek között megtalálhatók a bakancs, a félcipő és a szandál kivitelek is.
Nézzük meg, mik közül válogathatunk!

 

Motion 2.0 A kényelem új szintjeA Puma Motion Protect termékcsaládjának új tagja, a Motion 2.0 a kényelem és a sportos életmód tökéletes ötvözete.

A Motion Protect termékcsalád legújabb tagjait a sport inspirálta és tökéletes szimbiózist alkot bennük a párnázottság, az energia visszanyerés és a design. A legfontosabb újítás a cipőkben, a teljesen új talpszerkezet az innovatív IMPULSE.FOAM® technológiával, mely sokkal nagyobb kényelmet biztosít a lábnak így nehezebben fáradunk el a lábbeli viselése közben. Ezzel az új alkotóelemmel a cipő viselője sokkal komfortosabban érezheti magát, sokkal több energiát nyelhet el sétálás közben. A 300 °C-ig hőálló gumitalpat a legfrissebb futó cipő technológiák ihlették. A csúszásmentes talpszerkezetet hajlékony barázdák egészítik ki, melyek optimális hajlékonyságot biztosítanak. Az innovatív IMPULSE.FOAM® habréteg gondoskodik a maximális párnázottságról, kiváló stabilitást és kényelmet biztosít.A cipő középső részébe épített  TPU rendszer segít a lábnak a természetes rugalmasság megtartásában. Sétálás közben pedig stabil tartást biztosít.  Az üvegszálas megerősítéssel készült orrmerevítő nagyobb helyet biztosít a lábujjaknak és sokkal könnyebb, mint egy hagyományos acél orrmerevítő. Antimágneses és bent tartja a hőt. A lábbelin további plusz fejlesztések találhatók, mint például a duoCell (rétegelt zselés anyag a talp hátsó részébe építve) BreathActive bélés (extra légáteresztő és nedvelszívó képesség), talpközépen extra megerősítés, a sérülések elkerülése végett. A termék a BGR 191 előírással összhangban alkalmas ortopéd védőlábbeli kialakítására

ESSENTIALS – biztonság sallang nélkülPuma Essentials munkavédelmi bakancsa acélbetéttel az orrában véd meg téged a veszélyes környezeti tényezőktől, az SRC-s csúszásgátló talpa pedig garantálja a biztonságos, csúszásmentes munkavégzést.

Kényelem, biztonság és univerzális használat – ez az Essentials, melynek már a neve is azt jelenti, hogy alapvető. Az egyenes kialakítású, csak néhány varrattal, és ragasztott valódi bőrből készített felsőrésze teszi igazán ellenállóvá a cipőt olyan munkakörnyezetben is, ahol időről időre összekoszolódhat, mint például egy építési területen.
Az ellenálló Evercomfort talpbetét valódi kényelmet nyújt, az ergonómikus kialakítás miatt és a sarok területén további csillapítási jellemzőkkel bír.
A kopásálló és robusztus Essential talp profilja a nedves felületekkel szemben is biztosítja a csúszásmentességet (SRC).
A cipő orrában acélbetét biztosítja a leeső tárgyak elleni védelmet, ahogy a talp átszúródás elleni biztonságot is acél talpbetét adja.

 

METRO PROTECT – ahol a stílus és a biztonság találkozikHa divatos és egyben biztonságos megoldást keresel, akkor a Puma Metro Protect sorozatát ajánljuk. Beépített ID Cell gélpárnájának köszönhetően védi a szalagokat és az ízületeket.

A munkavédelmi bakancsnak nem kell úgy kinéznie, mint egy munkavédelmi bakancsnak! Ezt adja nekünk a PUMA SAFETY METRO PROJECT sorozata. Az egyedülálló módon teljesen TPU-ból készült külső talpazat a legjobb foci cipők tulajdonságaival rendelkezik: rendkívül lapos, egyedülálló design, hosszú élettartam, optimális felület és nagy rugalmasság. A felemelt cipő orr-rész növeli a kopásállóságot, különösen térdelő munka közben.
A sarok részen a beépített ID.CELL gélpárna védi a szalagokat és az ízületeket. Az evercushion PRO talpbetét optimális csillapítást és hosszú élettartamot biztosít.
A cipő orrában alumínium betét nyújt védelmet, ami 50%-kal kisebb súlyú, mint az acélbetétes társai és kevésbé közvetíti a hideg levegőt.

 

MOTO PROTECT – szerezd meg a pole pozíciót!A Puma Moto Protect sorozatát a motorsport ihlette, éppen ezért fő a tervezés során a két fő szempont a biztonság és kellő tapadás volt.

A MOTO PROTEC cipőket a Puma motor sport sorozata ihlette. Azoknak készült, akiknek igénye a maximális teljesítmény a megfelelő biztonság mellett.
A tartós, 300 °C-ig hőálló HRO gumi talp egyértelműen a motoros sport jellemzője. Pont ahogy a gumiabroncsoknál: vízelvezetés és optimális tapadás jellemzi. A sarok részen a talp kerekített formájú, amit Drivers Heel-nek hívnak, és természetes mozgást biztosít.
Az evercushion Plus talpbetétet ütéscsillapító párnákkal látták el, amely így ellenáll a legnehezebb hétköznapi kihívásokkal is.
Az orrban üvegszálból készült betét biztosítja a védelmet.

 

 

REBOUND – a biztonság trambulin hatássalA Puma Rebound munkavédelmi cipői kímélik a lábat, miközben kopásálló SRC talpuk garantálja a csúszásmentes munkavégzést.

A REBOUND sorozat modelljeinek lábfelületeit az optimális csillapítás jellemzi. A középrészen a kényelmes és háromrétegű PU csillapítási koncepcióval, a gyors reagálású BOUNCE LIGHT közbensővel és a csúszásmentes és kopásálló talppal (SRC) éri el a trambulin hatást.
A felsőrészek általában kiváló minőségű valódi bőrből készülnek, varrat nélkül a lehető legnagyobb kényelemért és a könnyű tisztíthatóság érdekében.
A talp több részből áll, ahol a többféle profilok egyszerre biztosítják a tapadást egyenetlen vagy nedves talajon egyaránt. Az orrában acélbetét található.

 

TECHNICS LINE – A korát megelőzőA Puma Safety Technics Line sorozat munkavédelmi cipői könnyűek és rugalmasak egyszerre, így élvezet őket viselni.

A teljesen fém mentes TECHNICS LINE sorozat legfőbb tulajdonsága a nagyfokú rugalmasság és a feltűnően könnyű kialakítása. Ezt a naturalFLEXMOTION talp kialakítással érik el. Egyszerre ötvözi a Natural Running koncepciót a legtöbb modern munkavédelmi tulajdonsággal.
Az nubukk bőr ESD felsőrész, az üvegszálas orrvédő és a FAP perforáció elleni védelem együtt védi a viselőjét.
A talpbetét egy evercushion BA nyílt pórusú habszívacs, amely biztosítja a láb szárazságot és a megfelelő lélegzését.
A talp külsején a speciálisan kifejlesztett lapátszelvény garantálja a lehető legjobb tapadást, különösen a sima, ipari felületeken.

 

URBAN PROTECT – városi kinézet egy kis retro érzésselA Puma Safety Urban Protect munkavédelmi cipői igazi retro életérzést csempésznek a szürke hétköznapokba. Egy igazán stílusos munkavédelmi bakancs, ami véd is.

Klasszikus megjelenés modern bevágásokkal - ez az URBAN PROTECT sorozat. Technikailag egyedülálló konstrukció az egyéni igényeknek megfelelően, amely biztosítja az új szabványoknak való megfelelőséget is.
A 300 °C-ig hőálló gumi talp különleges tulajdonsága az integrált csavarodási pont, ami pont a belső lábszár résznél a legerősebb. Ennek köszönhetően csökken a súrlódási hatás és kevésbé fárasztó a viselete.
Üvegszálas orrbetét és fémmentes FAP perforáció elleni védelem védi a lábfejet.

 

 

 

A Puma White 'n Service munkavédelmi bakancsa a sarokrészbe épített IQ Cell gélpárnájának köszönhetően olyan, akár egy trambulin.WHITE 'N SERVICE – érzékeny csillapítás IQ.CELL-lel

A WHITE 'N SERVICE sorozat különleges tulajdonsága a sarokrészbe közvetlenül beágyazott IQ.CELL gélpárna, amely olyan hatással bír, mint egy trambulin. Enyhíti a csapódásokat és azonnal visszaadja az energiát a következő lépéshez.
A cipőket funkcionális tépőzárral látták el. Tökéletes viseletet nyújt konyhai, laboratóriumi vagy egyéb csempézett munkaterületen. A kopásálló, felixibilis és könnyű talp profilja a speciális méhsejtszerkezete miatt optimális csúszásgátló hatású.

 

 

SCAFF CAPS – Kemény munkáraA Puma Scaff Caps munkavédelmi bakancsait kemény munkára tervezték, azonban úgy kíméli a lábat, mintha csak egy puha utcait cipőt hordanál.

Az egyik legsikeresebb munkavédelmi cipő koncepció, amelyet kifejezetten az építőiparra, gépiparra, és a termelőiparra fejlesztettek ki. A cipő kiemelkedő tartóssága, szinte soha nem tapasztalt kényelemmel párosul. Ez kifejezetten előnyös például az építőiparban, ahol a cipőt akár 8-10 vagy akár még több ideig is viselhetik.
A sarokrészbe épített átfúródás elleni védelem nyújt biztonságot minden lépésnél. Az extra hely kényelemét kínálja a VOLUME PLUS koncepció, amely így olyan kényes helyeken is segít, mint a kis lábujj. Az orr-részen üvegszálas betét biztosít védelmet.

A fenti terméksorozatokból jól látszik, hogy kis keresgéléssel mindenki megtalálhatja magának a legjobb megoldást. Minden munkaterületre, rengeteg védelmi mechanizmussal rendelkező munkavédelmi bakancsokat kínál a PUMA. Nézze meg webshopunk ajánlatát!

Kapcsolódó termékek