Rólunk

A Zenith Workx Hungary Bt.. 2002-es alapítása óta jelentős változáson ment keresztül, dinamikus fejlődést tudhat maga mögött. Egyszemélyes vállalkozásként jött létre, fő profilja az arculatot hordozó reklám eszközök és ruházatok kialakítása volt. Mára cégünk 11 alkalmazottal működik  egy bemutatótermet, egy munkavédelmi szakáruházat és három webáruházat működtet. A marketing területén szerzett tapasztalatainkat jól tudjuk hasznosítani az egyedi munkaruházatok tervezése és megvalósítása területén.

2020 éve elején megynyitottuk Székesfehérvár legnagyobb termékkínálattal rendelkező munkavédelmi szaküzletét modern webáruházunk mellett, hogy legyen egy hely, ahol az ügyfelek fizikailag is találkozhatnak a kínálattal. (képek)

Mint  Portwest, Artra disztribútor, kiemelt Cerva, Coverguard, BASE és Puma Safety szakkereskedő képesek vagyunk egyedi - cél árakat biztosítani megrendelőinknek. Webbel összekötött vállalatirányítási rendszerünk egyedi szűrési funkcióinak köszönhetően, nagyon könnyen találhat azonos  tudásszintű, jobb árérték arányú termékeket, így időt és pénzt takaríthat meg vállalatának

Munkavédelem és ruházat forgalmazásában több, mint 20 évvel a hátunk mögött büszkén állíthatjuk velünk érdemes együtt dolgozni mind magánszemélyeknek, mind pedig cégek számára. Web áruházunkban több mint negyvenezer cikkel dolgozunk, így fontosnak tartjuk, hogy vevőink gyorsan és kényelmesen megtalálják a számukra fontos termékeket.

Szolgáltatásainkról röviden:

  1. Védő-, munka és formaruházat tervezése, gyártása
  2. Egyéni védőeszközök forgalmazása. Cégünk kiemelt Portwest és Cerva kereskedő
  3. Feliratozás: hímzés és szitázás, késztermékre és gyártott termékekre egyaránt
  4. Grafikai tervezés, arculat, megjelenés, logók tervezése, újrarajzolása

 

Büszkék vagyunk, hogy a 2014, 2015, 2018-as évben a Magyarországon megrendezett XI. IKF KEMPO VILÁGBAJNOKSÁG ÉS VILÁGKUPA KIEMELT TÁMOGATÓI LEHETTÜNK, ezzel is hozzájárulva Magyarország sportsikereihez.

 

Kempo Szövetség - logo Kempo Vilagkupa 2014 - logo Kempo Világbajnokság 2015 - logo Kempo Európa bajnokság 2015 - logo Kempo Európa bajnokság 2015 - logo Itt vásárolhatsz! Ellenőrizte a NET-JOG.

Feltöltött tartalmak: