Rólunk | Munkavédelem+
×

Hibaüzenet

A részecskeszűrő maszkok és a védőoverallok értékesítése készlethiány miatt szünetel. Kérjük, ezen termékeket ne helyezze kosárba!

Rólunk

×

Figyelmeztető üzenet

Koronavírus járvány miatt a személyes átvételi lehetőség átmenetileg szünetel.

A Kreatív-Italia Bt. 2002-es alapítása óta jelentős változáson ment keresztül, dinamikus fejlődést tudhat maga mögött. Egyszemélyes vállalkozásként jött létre, fő profilja az arculatot hordozó reklám eszközök és ruházatok kialakítása volt. Mára cégünk éves nettó 250 millió forint árbevételt realizál és 8 alkalmazottal működik. A marketing területén szerzett tapasztalatainkat jól tudjuk hasznosítani az egyedi munkaruházatok tervezése és megvalósítása területén.

Munkavédelem és ruházat forgalmazásában több, mint 15 évvel a hátunk mögött büszkén állíthatjuk velünk érdemes együtt dolgozni mind magánszemélyeknek, mind pedig cégek számára. Web áruházunkban több mint negyvenezer cikkel dolgozunk, így fontosnak tartjuk, hogy vevőink gyorsan és kényelmesen megtalálják a számukra fontos termékeket. Éppen ezért döntött cégünk a 2016-os évben, hogy egy átfogó és nagy web shop fejlesztésbe kezd, melyet mostanra sikerült megvalósítunk.

Szolgáltatásainkról röviden:

  1. Védő-, munka és formaruházat tervezése, gyártása
  2. Egyéni védőeszközök forgalmazása. Cégünk kiemelt Portwest és Cerva kereskedő
  3. Feliratozás: hímzés és szitázás, késztermékre és gyártott termékekre egyaránt
  4. Grafikai tervezés, arculat, megjelenés, logók tervezése, újrarajzolása

 

Büszkék vagyunk, hogy a 2014-es évben a Magyarországon megrendezett XI. IKF KEMPO VILÁGBAJNOKSÁG ÉS VILÁGKUPA KIEMELT TÁMOGATÓI LEHETTÜNK, ezzel is hozzájárulva Magyarország sportsikereihez.

 

Kempo Szövetség - logo Kempo Vilagkupa 2014 - logo Kempo Világbajnokság 2015 - logo Kempo Európa bajnokság 2015 - logo Kempo Európa bajnokság 2015 - logo Itt vásárolhatsz! Ellenőrizte a NET-JOG.