Biztonság ajándékba

Hogy valódi legyen az öröm és valódi a biztonság is

Ha egy valóban professzionális aláöltözettel, kiegészítővel kedveskedünk családtagjainknak, figyelembe véve a hobbijukat, kedvteléseiket, akkor biztosak lehetünk abban, hogy hosszú távra szerzünk örömöt, és egyben védelmet számukra. És hogy hol találunk ilyen ajándékot? Nagy valószínűséggel nem a konfekció kínálatok között. Válasszunk inkább a valódi biztonság jegyében tervezett munkavédelmi ruházati kiegészítők közül, ahol a pólótól a kesztyűig megtalálhatjuk a legegyszerűbb, mégis a legjobb minőségű termékeket.

Meglepetés-ötletek a kreativitás bajnokai számára

Az egyre népszerűbb homemade és DIY blogok hatása tagadhatatlan, manapság már az olyan komplex ötletek kivitelezésének is nekivágunk otthon, amit korábban elképzelni sem tudtunk. 

Ügyes kezű és találékony szeretteinknek minden bizonnyal nagy örömet okozhatunk egy olyan kombinációval, ami hatékonyan támogatja őket terveik megvalósításában:

Kreatív szeretteink számára okozhatunk örömöt a biztonság jegyében tervezett overálokkal és munkaruhákkal.

  • Melles nadrág praktikus zsebekkel és eszköztartókkal - hogy minden kéznél legyen.
  • Könnyű overál a melegebb napokra - az UV sugárzás 98%-t blokkolja,
  • Téli overál a hideg évszakokra - hiszen nincs mindenkinek fűtött műhelye, garázsa.
  • Védőkesztyűvel nemcsak a szennyeződésektől, de a sérülésektől is megóvhatjuk családtagjainkat. 
  • Az Ön családtagja sem visel védőszemüveget amikor barkácsol, szerel, vagy fest?
  • Az otthon végzett hobbi- és barkácstevékenységek egyik legveszélyesebb “műfaja” az, amikor hegeszteni is kell. Az Ön férje, barátja is egy szimpla napszemüveggel próbálja óvni a szemét? 

Az speciálisan munkavédelemre tervezett védőszemüvegek olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amikkel egy akármilyen napszemüveg sohasem veheti fel a versenyt.

  • Ennél már csak az a rosszabba, ha egyáltalán nem használ védőszemüveget, hiszen nemcsak sérülésnek teszi ki a szemét, de a látása épségét is kockáztatja. Ma már nem kell ormótlan hegesztőszemüvegekkel bajlódni! 
  • A kifejezetten karcsú és könnyű hegesztőszemüvegek választékában már olyan, az esztétikai követelményeknek is maximálisan megfelelő védőszemüveget is találunk, mint amilyen a Flylux 2/1 in5, ami a megjelenését tekintve leginkább egy sportos napszemüvegre hasonlít. 

Biztonság hegyen-völgyön át

A legtöbb szülő számára állandó stresszforrás, ha a gyerek extrém sportoknak hódol. Egy szülő számára a gyermeke akkor is a gyermeke marad, ha már elmúlt húsz, és elmúlt negyven, ellenben hegyet, sziklát mászik, motorozik, vadvízi evezős túrákon vesz részt. Magától értetődő, hogy szeretteinket biztonságban akarjuk tudni. Ha attól boldog, hogy kockáztat, nyújtsunk számára védelmet azzal, hogy a hobbiját támogató, minőségi védelmi és biztonság jegyében tervezett eszközöket ajándékozunk számára.

A mi ötleteink ilyen helyzetekre:

A zuhanásgátló szettek életmentő felszerelések, hegymászó, sziklamászó szeretteink számára használatukkal a biztonság nem lehet kérdéses.

Hegy- és sziklamászásban jeleskedő rokonaink, barátaink és családtagjaink nem mindig örülnek, ha aggodalmunkat fejezzük ki, főként, ha már sokadjára tesszük, de egy praktikus mentőkészlet szavak nélkül is elmondja azt, mennyire fontos számunkra a biztonságuk. 

Ehhez a különleges sporthoz, a már említett aláöltözeten túl, jónéhány speciális felszerelésre is  szükség van:

 

De a legpraktikusabb az, ha egy olyan szettben gondolkodunk, ami minden olyan elemet tartalmaz, amivel biztonságban tudhatjuk elhivatott családtagunkat. A védősisakot külön kell megrendelni, hiszen, míg a testheveder és a többi tartozék állítható, illeszthető, addig a fejméret egyedi.

Az ajándék legyen stílusos

Nemcsak a magaslatok meghódításakor, de a hétköznapokra is hasznos és praktikus ajándék szeretteink számára egy olyan átmeneti vagy télikabát, ami jól szellőzik, ugyanakkor védelmet nyújt az eső, a hó és a szél ellen, valamint könnyű, szabad mozgást tesz lehetővé. A munkavédelmi softshell kabátok minden szempontból a legjobb minőséggel támogatják viselőjüket, legyen szó túráról, egy kellemes sétáról, vagy a mindennapi munkába járásról. 

A téli dzsekik és kabátok a munkavédelem szigorú szempontjainak megfeleltetve készültek, így a biztonság, mondhatni garantált.

A mellénytől a télikabátig, a kifejezetten hölgyek számára tervezett dzsekitől a láthatósági kabátig gazdag a választék. Bár tény, hogy a softshell kabátok a lezser, sportos stílust képviselik, a letisztult formák és kontúrok lehetővé teszik, hogy az elegánsabb megjelenést kedvelők ruhatárába is tökéletesen illeszkedjenek.

Egy kitűnő minőségű kabáthoz hasonló tulajdonságokkal bíró bakancs és sapka is dukál, sőt. A sapka lehet egyszerű kivitelezésű, vagy fülvédős, ha pedig egy igazán magas hegycsúcs meghódítására készül az ajándékozott, gondoskodjunk a körkörös védelemről.

Ha gyalog vág neki az Alpoknak hálás lesz egy Trapper sapkáért, ami a fejet, nyakat és a száj-, illetve állrészt is óvja a hidegtől. Ha pedig sítalpakon hódítaná meg a lejtőket, praktikus ajándék lehet egy bélelt símaszk. Bárhogy döntsünk is, már csak egy UV védelmet is biztosító szemüveget kell az ajándékhoz csatolni, hogy teljes legyen a védelem.

A biztonság az ajándékozó és az ajándékozott számára egyformán fontos. A munkavédelmi felszerelések és kiegészítők professzionális szinten képesek védelmet nyújtani, éppen ezért sokkal praktikusabb ajándékok, mint amit a konfekcióban kaphatunk.