Portwest prémium lángálló munkaruha családja

A Portwest jól ismert WX3-as munkaruha családja új, anyagában lángálló termékekkel bővült. A munkaruhacsalád ezen termékei is a megszokott kivételes kopásállóságot, funkcionalitást, kényelmet és stílust kínálnak viselőjének.

Az írországi gyártó WX3-as technikai stretch lángálló munkaruhái a Portwest által kifejlesztett Modaflame alapanyagból készültek.

A munkaruhák a modakriszálaknak köszönhetően eredendő lángállóságot és kiváló méretstabilitást biztosítanak. Ez a kis súlyú szövet kivételes lángálló tulajdonságokkal rendelkezik, miközben könnyű és kényelmes viselet. A magas pamuttartalom melegséget, kényelmet és puha fogást biztosít. A kulcsfontosságú mozgási területeken nagy teljesítményű stretch szövetet használnak, ennek köszönhetően nagyobb mozgási szabadsággal és rugalmassággal rendelkező munkaruhákról beszélhetünk. A szövetbe szőtt szénszálak által antisztatikus tulajdonsággal is rendelkeznek a termékek.

Portwest lángálló és antisztatikus munkaruha

A lángálló munkaruha család termékei között a megszokott szürke színben fényvisszaverő csíkokkal ellátva megtalálható a lángálló overál, lángálló softshell kabát, lángálló munkakabát, lángálló munkanadrág és lángálló kantáros nadrág.

A felsőruházati termékek a hátsó szellőző kialakítás következtében jobb lélegzőképességgel rendelkeznek és magasabb komfortot biztosítanak.

A derekas munkanadrágok pedig a megszokott számos és praktikus tárolózsebbel, térdvédő zsebbel és állítható szárhosszal készültek.

Ismerve az ír gyártót, tudjuk jól, hogy nem elégszik meg ennyivel, ezért lángálló Hi-Vis póló és pólóing is bekerült a prémium lángálló munkaruha kollekciójába. Ezek a magas pamut tartalmú felsők kizárólag sárga/navy és sárga/fekete színkombinációban kaphatóak.

Portwest lángálló Hi-Vis munkaruha

A Portwest prémium minőségű lángálló termékcsaládja kiváló ár értékkel aránnyal rendelkezik. Maximális védelmet garantál a legnagyobb kihívást jelentő környezetben végzett munkák során is.

Kapcsolódó termékek