Portwest ESD munkaruhái

Az elektronikus kisülés, rövidítve ESD károsíthatja az érzékeny elektronikus alkatrészeket, illetve tűzveszélyt okozhat oldószerek és más gyúlékony anyagok kezelése során.

A Portwest antisztatikus munkaruhái ideálisak az elektrosztatikusan védett területeken történő használatra. A termékcsalád munkaruháinak anyagában lévő vezetőképes szálak megelőzik a kisülések keletkezését, földelik a statikus feltöltődést. Az ír gyártó antisztatikus ESD ruháinak alapanyagai erősek és strapabírók.

Az antisztatikus munkaruha család termékei:

Antisztatikus ESD hosszú ujjú pólója kényelmes kialakítással készül, bordázott mandzsettája meleget és extra kényelmet biztosít.

A környakas pulóver raglán újakkal készül az optimális illeszkedésért. A kiemelkedő tartósságról pedig a dupla varrások gondoskodnak.

Antisztatikus ESD pulóver

Amennyiben nincs szükségünk a hosszú ujjal rendelkező munkaruhára, akkor póló és pólóinget is választhatunk magunknak. Ezek a termékek fehér, világos kék és sötétkék színben kaphatóak. 96%-ban pamut anyagból készülnek, így kényelmes és könnyű viseletűek.Antisztatikus ESD póló

Tökéletes megoldást biztosít védett környezetben az antisztatikus ESD köpeny, mely három praktikus zsebbel, tépőzáras mandzsettával és telefontartó zsebbel rendelkezik.Antisztatikus ESD köppeny

Kivételes biztonságot és kényelmet biztosít az antisztatikus ESD nadrág, mely 6 könnyen hozzáférhető és praktikus zsebbel felszerelt. A biztonságos és kényelmes illeszkedésért a félig gumírozott derékrész felelős.

Kapcsolódó termékek