Portwest - Base munkavédelmi cipők

A Portwestnél folyamatos termékfejlesztési rendszert működtetnek, amely biztosítja, hogy a legújabb technológiai fejlesztések beépüljenek termékeikbe. A tervezők kreatív munkájának az eredményének köszönhetően, olyan lábbeliket gyártanak, amik minden dolgozó igényeit kielégítik. Biztosítva a kényelmet, a rugalmasságot, a könnyűséget és természetesen a maximális biztonságot. A munkavédelmi cipő viselése a munkahelyen rendkívül fontos, és a legtöbb helyen kötelező is, hiszen védeni kell a lábakat a folyamatosan jelenlévő mechanikai és környezeti kockázatoktól.  

A Base Protection és a Portwest együtt a munkavállalók kényelméért.

A Base Protection bejelentette stratégiai szövetségét a Portwesttel, a munkaruha-munkavédelmi cipő szektor egyik vezető vállalatával. A Base fő jellemzője a folyamatos innováció, a legújabb technológiákkal és szabadalmakkal biztosítják a magas fokú kényelmet és biztonságot. A Base munkavédelmi cipők kizárólag csak európai gyárakban készülnek. Az elvárt magas minőségi követelmények garantálják a termékek tartósságát és megbízhatóságát.

Mitől olyan különlegesek ezek a munkavédelmi cipők?

 

Ez az okos rendszer a kényelemért felel, forradalmian új technológia, ami alkalmazkodik a lábhoz és a maximális kényelmet nyújtja a viselőjének.

 

A lábakat frissen és szárazon tartó speciális technológia, ami garantálja a megfelelő szellőzést az egész nap folyamán.

 

A fáradtság gátló talp, igazán puhává és kényelmessé tesz minden lépést, csökkenti a talp merevségét, a könnyedség és a rugalmasság érdekében.

 

Könnyű és rugalmas kompozit orrmerevítő, ami nagyobb helyet biztosít a lábujjak számára.

 

A talpon és a sarkon lévő mintázat rendkívüli tapadást biztosít, a speciális talpfelületnek köszönhetően csúszásállóak ezek a munkavédelmi cipők.

 

A baktériumok elszaporodása kellemetlen szagokat eredményezhet a cipőben. A Base munkavédelmi cipők SmellStop antibakteriális oldattal vannak kezelve, ami megvéd ettől a kellemetlenségtől, és kitart a cipő teljes élettartamáig.

 

A külső talp biztosítja a különböző felületeken való biztonságos munkavégzést, mint például a havas, sáros vagy kavicsos talajon. Mintázatának köszönhetően öntisztuló képességgel is rendelkezik.

Kapcsolódó termékek