Mitől lesz nagy teljesítményű egy munkaruha? - Portwest PW3

A munkaruházattal szemben támasztott követelmények manapság területektől függően folyamatosan nőnek, a Portwest az egyik legismertebb minőségi gyártó, aki igyekszik megadni a munkavállalóknak mindazt amire valójában szükségük lehet a mindennapi munkájuk során. Több mint egy évszázada készítik a munkavédelemhez szükséges termékeiket.

A Portwest PW3 új generációs munkaruha magas minőségű termékcsaládja, ami egyszerre sportos és követi a trendeket, új funkcióival, modern illeszkedéseivel, és a kényelemmel. Prémium szövetek felhasználásával úgy tervezték, hogy rugalmasak legyenek, és az ipari és a kereskedelmi felhasználások során a legjobb megoldást kínálják. A Portwest munkaruhákat tesztelték annak érdekében, hogy alkalmasak-e a mindennapi kemény munkavégzés során, és valóban kiállják-e az idő próbáját. A válasz természetesen igen. Ez a harmadik generációs munkaruha ami világszínvonalú, jól láthatósági ruházatot is kínál, nagy hangsúlyt fektetnek a stílusra, a kényelemre és természetesen a védelemre. A munkanadrágokat és munkakabátokat úgy tervezték, hogy divatosak legyenek, amikor nem a jól láthatóság a főszempont. Minden PW3 termék a maximális kényelmet nyújtja viselőjének.

Néhány termék bemutatása:

Portwest pólóing

A PW3 hi-vis pólóing nagyszerű választás a melegebb időszakra. Nemcsak láthatóvá tesz, de megóv a nap okozta káros sugaraktól, 35+ UPF besorolású anyaga van, ami UV sugarak 97%-át blokkolja. Mindemellett nedvességelvezető képessége gondoskodik arról, hogy száraz maradjon, és komfortosan érezd magad munka közben.

A PW3 Hi-Vis Baffle Jacket belső puha Insulatex béléssel rendelkezik, ami kényelmet és meleget biztosít a munkavállaló számára. Mandzsettáival tovább fokozzák a kényelmet, a Texpel foltálló felület pedig megóvja ruházatát a mindennapi szennyeződésektől. 

PW3 Hi-Vis Softshell kabát tartós, időtálló, szél- és vízálló, légáteresztő anyagból gyártják. Itt is az Ezee Zip technológiát alkalmazták.

A Portwest kizárólagos Ezee Zip technológiáját arra tervezték, hogy a cipzárak ne kopjanak vagy törjenek le, biztonságos rögzítést biztosít, ami egész nap a hasznodra lesz. Ezenkívül a Portwest munkaruházat tartalmaz Texpel szöveteket is,   amik védelmet nyújtanak a fröccsenő olajjal és vízzel szemben is. A HiVisTex Pro fényvisszaverő szalagot használó PW3-mal pedig biztos lehet benne, hogy ez a munkaruha család a legmodernebb technológiát alkalmazza, hogy biztonságban és kényelmesen dolgozhasson.

Kapcsolódó termékek