Mitől egyedi egy Portwest vágásbiztos kesztyű?

Az egyik leggyakoribb munkahelyi sérülés a kéz sérülése. Ennek megelőzéseképpen elengedhetetlenek a munkavédelmi kesztyűk.

A Portwest vágásbiztos kesztyű kínálatában több, mint 50 típusú védőkesztyű és alkarvédő kínálja a felhasználóknak minden munkafolyamathoz a megfelelő védelmet.

Portwest vágásbiztos alkarvédő

Ahogyan a munkaruhák és munkacipők területén, így itt is mindig az egyediségre és a minőségre törekszenek. Ezért hozta létre a CT SERIES munkavédelmi vágásbiztos kesztyű kollekcióját.

Ezek a termékek nem tartalmaznak acél és üvegszálat, hiszen Dyultra szálból készülnek. Ez az anyag az acélnál 15-ször erősebb.

A termékcsaládot úgy fejlesztették ki, hogy a piacon elérhető legmagasabb szintű vágásbiztosságot és kopásállóságot nyújtsa. Így a sorozat termékei nem hasonlítanak a piacon kapható acél és üvegszál kombinációval készült termékekhez.

Mivel a kesztyűk nem tartalmaznak acélt és üvegszálat, így maximálisan bőrbarátok. Az innovatív szövetszerkezet pedig biztosítja, hogy a vágásállósági szintek akár 10 mosásig is fennmaradjanak.Portwest vágásbiztos kesztyű

A termékek C szinttől az F szintig terjedő vágással szembeni ellenállási szinttel rendelkeznek.

 

Kapcsolódó termékek