Mindent a Portwest élelmiszeripari ruházatáról

A Portwestnek a biztonság a szenvedélye. Célja, hogy minden biztonsági igényre megoldást kínáljon és nagy teljesítményű munkaruházatot, védőruházatot és egyéni védőfelszerelést tervezzen. Ezért az élelmiszeripari munkaruhák termékcsaládját is gondosan válogatta össze, hogy megfeleljen az élelmiszeriparban dolgozók biztonsági igényeinek.

De mégis milyen biztonsági igényeknek kell megfelelnie az ír gyártó élelmiszeripari védőruházatának?

Az élelmiszerek kezelése és feldolgozása során felmerülő keresztszennyeződéseknek, a hőmérsékleti körülményeknek, a csúszás veszélyének, kiömlésnek, fröccsenésnek, éles tárgyak által okozott sérüléseknek és a levegőszennyezés is hatalmas kockázati tényező az élelmiszeripari munkavállalókra nézve.Élelmiszeripari ruházat

Az élelmiszeripar iparágában a munkaruhák szövetének sokat kell teljesíteniük. Védelmet és kényelmet kell biztosítani, rugalmasnak, tartósnak és bőrbarátnak kell lenniük. Nagy gondossággal választott alapanyagokkal dolgozik a Portwest, hogy a legmegfelelőbb élelmiszeripari munkaruha családot hozhassa létre.

A vendéglátás és catering ágazat számára alkalmas hagyományos és modern kialakítású védőruha kombinációkat kínálnak. Ezek a strapabíró és funkcionális modellek tökéletes választást jelentenek az élelmiszer- és vendéglátóipari személyzet számára is. Számos séfkabát, séfnadrág, kötény és sapka biztosítja a megfelelő védelmet a dolgozóknak.

Az élelmiszer előkészítés és feldolgozás ágazatra létrehozott munkaruhák letisztult HACCP kialakításúak és kis karbantartási igényűek a könnyű ápolás érdekében. Ebben a termékcsaládban találhatóak élelmiszeripari overálok, élelmiszeripari köpenyek nőknek és férfiaknak egyaránt, illetve a pék ing és pék nadrág is helyet kapott a kollekcióban.

Az általános munkaruházatok körében is találkozhatunk olyan termékekkel, melyek a kényelem és praktikusság mellett az élelmiszeriparban dolgozók számára is megfelelő, hiszen tartósak és funkcionálisak. Itt is találhatunk női munkaköpenyeket és férfi köpenyeket, polár pulóvereket, softshell kabátokat, pólókat és pólóingeket, stretch pamut nadrágokat és számos aláöltözőt.

Ahogy bejegyzésünk elején már írtuk a hőmérsékleti körülmények is nagy kockázatot jelentenek az élelmiszeripari munkavállalók esetében. Ezért a Portwest hűtőházi ruházatát kifejezetten alacsony hőmérsékleti környezetre tervezte. A hideg elleni munkaruhái melegek, praktikusak és kényelmes viseletet biztosítanak.Séf ruházat

Az ír gyártó vegyvédelmi ruhái nemcsak az élelmiszer-kezelőt védik a káros anyagoktól vagy irritáló anyagoktól, hanem az élelmiszert is megvédi a szennyeződésektől. A Portwest  BizTex termékei az iparág vezető veszélyvédelmi ruházatai, amelyek tanúsítvánnyal rendelkeznek, és meghaladják a legmagasabb nemzetközi szabványokat. A saját márkával rendelkező termékcsalád palettájában overálok, köpenyek, kötények, karvédők és cipővédők biztosítják a megfelelő védelmet az élelmiszeripari dolgozók részére.

A csúszásveszély elkerülésének érdekében a Portwest és Base Protection lábbelijei között is megtalálhatjuk a biztonsági modelleket. Ezeket a munkavédelmi lábbeliket a kényelem és a teljesítmény mellett úgy tervezték, hogy a legnagyobb csúszás elleni védelmet is biztosítani tudják.

És természetesen a kézvédelem területén is számos Portwest védőkesztyű közül válogathatunk, melyek az élelmiszeripari ágazatban megfelelő biztonságot nyújtanak. Legyen az vágásbiztos kesztyű, lánckesztyű, vágásbiztos alkarvédő vagy egyszerhasználatos védőkesztyű.

Elmondhatjuk, hogy az írországi gyártótól megszokott széles termékpalettával és minőséggel találkozhatunk az élelmiszeripari védőruházat területén is.

Kapcsolódó termékek