Miért válassz Portwest munkavédelmi szandált?

A Portwest a munkavédelmi cipők széles választékát kínálja, amelyeket egész napos használatra terveztek, ergonomikus kialakításúak a kényelem, védelem és megbízhatóság érdekében. Erős és rugalmas konstrukció innovatív és stílusos kialakítással, hosszabb élettartamú, kiválóan illeszkedő lábbeliket biztosít, amelyek kiállják az idő próbáját.

 

A munkavédelmi szandál kötelező bizonyos munkahelyeken a munkavédelemmel kapcsolatos jogszabályok és előírások miatt. A munkáltatóknak kötelezettségeik vannak a dolgozóik biztonságának és egészségének megőrzésének biztosításában. A munkaterületeken számos olyan veszélyforrás létezik, amelyek súlyos sérüléseket okozhatnak a munkavállalóknak. Például az emelőgépekkel vagy a nehéz anyagokkal való munkavégzés során, az építkezéseken, az ipari létesítményekben és a raktárakban számos éles vagy nehéz tárgy található, amik balesetet, sérülést okozhatnak. Segítenek megelőzni a fáradtságot, a kényelmes viselet miatt hatékonyabbá válik a munkavégzés. A szandálok a legjobb választás azok számára, akik biztonságos és komfortos lábbelit keresnek a meleg időszakra, vagy akik meleg környezetben dolgoznak. Lélegző és rendkívül jól szellőző kompromisszumok nélküli védelem.

 

Megfelelnek az EN ISO 20345-ös szabványak. S1 és S1P biztonsági kategóriába sorolhatóak és kaphatóak. Acél vagy kompozit betékkel védik a lábujjakat a zuhanó, leeső tárgyakkal ellen, és megóvják a talpakat a szúró tárgyakkal szemben is.

Az egyszerű használat, és illeszkedés érdekében tépőzárral vagy gyorsfűzővel ellátottak. Strapabíró, könnyű anyagokból készülnek, ezáltal levéve a plusz teher érzetet a lábakról a szabad mozgás biztosításával. Belsőrészük minimalizálja a lábizzadást és a baktériumok elszaporodását, amik a kellemetlen szagokhoz kialakulásához vezetnének. Ezeknek az előnyöknek köszönhetően növekszik a dolgozó teljesítmény képessége.

 

Ha munkavédelmi szandál akkor Portwest!

Kapcsolódó termékek