Miért egyedi a Portwest DX4 munkaruha családja?

Elgondolkodtatok már azon, hogy miért olyan egyedi az írországi gyártó legdinamikusabb DX4-es termékcsaládja?
Pár szóban had mutassuk be nektek a Dynamic Stretch kollekciót.Portwest DX4

A munkaruha család ötvözi a modern munkaruhák minden szükséges műszaki jellemzőjét. Számos okos innovációval rendelkező termékekről beszélhetünk, hogy viselőjének maximális funkcionalitást és stílusos megjelenést biztosítson, így a munkavégzés során saját határainkat feszegethetjük.
A kollekció a Portwest Kingsmill Polyester Stretch anyagából készült, mely egy 4 irányba nyúló szteccs anyag. Ezáltal könnyű mozgást és kiváló kényelmet biztosít az aktív használat során. Magas légáteresztő képességgel, nedvességelvezetéssel és gyorsan száradó tulajdonságokkal rendelkeznek egyaránt munkásnadrágjai és munkáskabátjai is. A nagy kopási területeken a CorePro paneleknek köszönhetően a munkaruhák a legmagasabb szintű kopásállósággal és tartóssággal rendelkeznek.Portwest DX4 munka nadrág és munka kabát


De a munkaruha család egyedisége nem merül ki ennyiben, hiszen igazán divatos és modern fazonnal megtervezett termékekről van szó, stílusos színkombinációval és igazán széles termékpalettával. 
Számos fazonú munkavédelmi nadrág, póló, kabát, mellény és védőkesztyű közül válogathatunk. Nem csak a munkaruhák, de a jól láthatósági ruházat területén is.
Így biztosan állíthatjuk, hogy a Portwest DX4-es termékei egy igazán kényelmes munkaruha család, mely a piac leginnovatívabb és legjobb választást biztosító termékeit tartalmazza.
 

Kapcsolódó termékek