Környezettudatos munkavédelmi lábbeli? Válaszd a Portwest trainerét.

A környezettudatosságra a Portwest ma már nem csak a munkavédelmi termékek csomagolása és a vállalati működése során fektet nagy hangsúlyt, de az ECO munkaruhák és az ECO védőkesztyűje mellett a munkavédelmi cipők területén is gyárt környezettudatos terméket.

A védőcipők első környezetbarát modellje a Compositelite ECO Safety Trainer S1P-s modellje.Portwest munkacipő

A munkacipő teljesen fémmentes darab, hiszen kompozit orrmerevítővel és kompozit talpátszúrás elleni talplemezzel készül. Sarka energiaelnyelő, talpa üzemanyag- és olajálló, külső talpa csúszásgátlós. A védőcipő talpbetéte gélpárnás, cipőnyelve párnázott a nagyobb kényelem érdekében. A cipő felvételét pedig megkönnyítik a hátsó és elülső húzófülek. A megfelelő légáteresztő képességéről pedig a 3D lélegző hálós bélés gondoskodik.

A trainer egyediségét a felsőrészének köszönheti, hiszen fenntarthatóan készül fogyasztói hulladék felhasználásával. Az ECO munkacipő felsőrészéhez 4 pet palackot hasznosítanak újra.Portwest Eco munkavédelmi lábbeli

Az ír gyártó környezetbarát sportos munkavédelmi lábbelije a maximális biztonságot, kényelmet és teljesítményt szolgálja, miközben stílusos, divatos és modern megjelenést kínál viselőjének, mindamellett, hogy még a környezetét is védi.

Kapcsolódó termékek