Környezettudatos munkaruha? Válaszd a Portwestet.

Örömmel mutatjuk nektek be a Portwest környezetbarát biztonsági munkaruha kollekcióját. Ezek az öko termékek tanúsítottan újrahasznosított szövetekből készülnek, fenntartható forrásból származó csomagolással és címkékkel rendelkeznek.

Az ír gyártó által ismert funkciókat és formatervezést nyújtják, lehetővé téve viselője számára, hogy a fenntarthatóságért küzdjön anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a teljesítmény érdekében.

A környezettudatos munkaruhák etikus módon, a WRAP és SMETA szociálisan felelős termelési szabványoknak megfelelően, teljes mértékben saját tulajdonú Portwest gyárak egyikében készülnek. Ezen felül ISO 14001 környezetvédelmi akkreditációval rendelkeznek, kémiai szempontból megfelelnek az OEKO-TEX STANDARD 100 szabványnak, a minőségirányítást pedig az ISO 9001 szabvány biztosítja.

Az Eco munkaruha családban az alábbi munkakabátok és munkanadrágok közül válogathatunk:

A WX3 Eco Hybrid softshell kabátot a maximális kényelem és teljesítmény érdekében tervezték. A letisztult vonalvezetéssel készült munkakabát lélegző, szélálló és vízálló. Környezetbarát, hiszen az elkészítéséhez 46 pet palack kerül újrahasznosításra. Mellkasa cipzár zsebbel, karja gumírozott mandzsettákkal van ellátva. A hátsó szellőző kialakítás jobb lélegzőképességet és magasabb komfortot biztosít munkavégzés közben.Portwest WX3 Eco softshell kabát

A WX3 Eco pólóing tanúsítottan újrahasznosított poliészterből és bambusz viszkózból készült a tökéletes kényelem és teljesítmény érdekében. A kontrasztos csíkozás modern stílusos megjelenést biztosít.

A WX3 ECO Stretch holster nadrág 29 pet palack újrahasznosításával készül. 2 irányú twill stretch anyaga felel a könnyű mozgásért és komfortért. 13 sokoldalú és praktikus zseb, lecipzározható lengőzsebek és magasított derék jellemzi. Minden munkavégzéshez megfelelő, hiszen hihetetlenül tartós és strapabíró termék.

A WX2 Stretch munkakabát nagy teljesítményt és maximális viselési komfortot biztosít. 4 praktikus tárolózsebbel, gumírozott mandzsettákkal, rejtett cipzáros zsebbel készül. Rugalmasságáról pedig az innovatív rugalmas panelek gondoskodnak a kulcs fontosságú részeken.

A WX2 termékcsalád ECO munkanadrág kollekciójában két termék közül választhatunk. A derekas munkanadrágok 4 irányba nyúló környezetbarát anyagból készülnek, melyek nagy mozgásszabadságot és kényelmet biztosítanak a viselőjének. A stretch munkanadrág 4 praktikus cipzáros tárolózsebbel, oldalt gumírozott derékkal és állítható szár hosszúsággal rendelkezik, míg a stretch lengőzsebes nadrágja 10 praktikus tárolózsebbel, colstok tartóval, kalapács hurokkal, térdvédő zsebbel és állítható szárhosszal felszerelt munkanadrág.

A Portwest saját határainak tovább feszegetése érdekében a jól láthatósági munkaruhák területén is gyártja környezetbarát termékeit.

A Hi-Vis védőruha kollekciójában a szokásos HV sárga és HV narancs színű termékek közül válogathatunk az alsó és felsőruházat területén is.

A láthatósági téli kabátjához 79 pet palack újrahasznosítása szükséges. A jól láthatósági dzseki varratai vízálló ragasztással készülnek, így megakadályozva a víz behatolását. Mandzsettája állítható a biztonságos illeszkedés következtében. A munkakabát kapucnival is rendelkezik.

Az ECO jól láthatósági nadrágja a környezetbarát anyaga mellett megfelel a vasúti szabványoknak is. 9 praktikus tárolózsebbel, colstok tartó zsebbel, térdvédő zsebbel és állítható szárhosszal készül.

Az ECO Hi-Vis felsőruházatok között a téli munkakabáton kívül megtalálhatjuk a környezetbarát anyagból készült kényelmes polár kabátot, belebujos munkapulóvert, rövid ujjú pólóinget, hosszú ujjú pólóinget, hi-vis pólót és hi-vis mellényt is.

Az ECO thermo pulóver a szokásos kényelem és környezetbarát alapanyag mellett belső telefontartó zsebbel és rádióhurokkal is rendelkezik. A tartósságáról pedig a bolyhosodás mentes, strapabíró polár anyag gondoskodik.

A termékcsalád jólláthatósági pulóvere, pólóingjei és pólója a slim fit designt követik a kivételes komfortérzet nyújtásának érdekében. Az oldalsó varrásokon lévő fényvisszaverő szalagok közötti rés lehetővé teszi a ruhadarab maximális nyúlását. A munkapólók és pólóingek légáteresztő anyagúak, így a nedvességet is könnyen elvezetik.

Kapcsolódó termékek