Kompromisszumok nélküli biztonság egy munkavédelmi cipő esetében?

Németország egyik piacvezető márkacsoportja munkavédelmi cipők tekintetében az Albatros. Az elmúlt 35 évben a vállalat folyamatosan lépett előre a minőség, kényelem, a funkcionalitás és design területén. Céljuk, hogy termékeikkel a szakemberek munkáját a lehető legnagyobb mértékben segítsék.

Így a közelmúltban a németországi gyártó létrehozta a Dynamic munkavédelmi lábbeli termékcsaládját. Ezek a cipők dinamikusak, kényelmesek és a kompromisszumok nélküli biztonságra törekszenek.Albatros Dynamic munkavédelmi cipő

A munkacipők Flexibilis PU talppal készülnek. Így nagy kopásállósággal, párnázottsággal, kiemelkedő szintű rugalmassággal és csúszásállósággal rendelkeznek. A talp hajlékonyságát a FAP talpátszúrás elleni védelemnek köszönhetjük, hiszen üvegszálakból készül, ezért igazán nagy rugalmasságot tudhatnak magukénak a védőcipők. A puha PU középtalp optimálisan csillapítja a járás közben talajtól érkező kisebb-nagyobb ütéseket, hajlékony és jól támasztja a lábat munkavégzés során.

Az Albatros Dynamic munkavédelmi cipők EVA talpbetéttel felszereltek. Ezek anatómiailag formázottak, puhák, ütés- és energiaelnyelő hatásukkal pedig védik az izületeket, izmokat és csontokat. Az ergonomikusan kialakított ívtámasz pedig optimális tartást biztosít.

A védőcipők felső része strapabíró textilszövetből készül, orrmerevítőjük pedig üvegszálas. Így könnyű, hajlékony, strapabíró és teljesen fémmentes munkacipők alkotják a termékcsaládot.

Kapcsolódó termékek