Kiegyensúlyozott kényelmet biztosító munkaruha? Akkor válaszd a Portwest WX3 termékcsaládját

A Portwest WX3 technikai stretch munkaruha családja kiegyensúlyozott kényelmet, sokoldalúságot és esztétikát biztosít. A termékek megoldást kínálnak a mindennapos kihívásokra minden munkakörnyezetben.

A kiváló alapanyagok rendkívüli kopásállóságot és egész napos kényelmet biztosítanak a viselőjének. A termékek Kingsmill Canvas anyaga 65% poliészterből és 35% pamutból készül, barackhéj bevonattal. Így kiváló tartósságot és teljesítményt tud nyújtani. A ruhadarabok rendkívül puha kiképzésének köszönhetően egész nap kényelmes viselet. A nagy kopási területeken a CorePro anyag biztosítja a legmagasabb szintű kopásállóságot és tartósságot. A munkaruházat kivitelezése során odafigyeltek, hogy a rögzítések és a zsebrendszerek páratlan illeszkedést és biztonságot nyújtsanak. A munkavédelmi felsőruházat zipzárjai az innovatív Ezee Zip technológiával készülnek, melyet kizárólag az írországi gyártó kínál. Könnyen kezelhető, biztonságosan rögzíthető és bal illetve jobb kezeseknek is egyaránt kézre áll.Portwest WX3 munkáskabát

A Portwest WX3-as munkaruházat család első termékei között főként a kék/szürke és szürke/kék színkombináció dominált. Azonban a vásárlói visszajelzéseknek és elégedettségnek köszönhetően néhány termék esetében a piros/szürke és zöld/szürke termékeket is beszerezhetünk már.

A felsőruházat termékei között munkavédelmi télikabátot, softshell dzsekit, baffle kabátot, munkakabátot, softshell mellényt és pólót választhatunk magunknak. Portwest WX3 kantáros nadrág

Számos praktikus zsebbel, rejtett térdvédő zsebbel és állítható szár hosszúsággal ellátott derekas nadrágot, lengőzsebes derekas nadrágot, és kantáros nadrágot találhatunk magunknak a Portwest WX3-as családjának kollekciójában.

Kapcsolódó termékek