Kényelmes munkavédelmi cipő? Akkor a Base Protection a neked való cipő.

A Base Protection küldetése a kényelem, ezért minden tevékenységének középpontjában ez áll. Olyan munkavédelmi lábbelit terveznek és gyártanak, amelyek csökkentik a fáradtságot, miközben növelik a védelmet veszélyes helyzetekben és javítják viselőik életét.

Az olasz gyártó termékcsaládjai egytől egyig egyedi körülményekre készülnek. A Base Kaptive család a gyártó által kifejlesztett és szabadalmaztatott i-Daptive rendszerre épül. A munkacipők egy intelligens rendszer szerint készülnek, melynek lényege, hogy a lábbelik tulajdonságai az éppen folytatott tevékenységünktől függően változzanak.

Komfort, dinamikus és off road módban tud különbözőképpen alkalmazkodni a cipőt viselő lábán. Az első esetében az elnyelt energia visszaadásával  garantálja a fáradásgátló hatást, a gyaloglási ciklushoz biomechanikailag illeszkedő módon. A dinamikus módban a rendszer változó geometriájának köszönhetően garantált a különböző használati körülményekhez való azonnali alkalmazkodás. A sérülések és rándulások kockázatának csökkentését a stabilizációszabályozó rendszer biztosítja, amely folyamatosan azon dolgozik, hogy a lábat a tengelyen tartsa és enyhítse az ízületekre nehezedő hatást.Base Protection Kaptive kényelmes munkavédelmi lábbeli

A korlátok nélküli kényelemről az energiaelnyelés, hőleadás, visszanyerés és stabilitás gondoskodik. A fejlesztések következtében a lábfej és az ütközési felület között keletkező energia elnyelődik. A nagy ütközési energiát elvezetik a lábbelik, így leveszi a terhelést a testről. A mozgás során felhasznált energia a munkacipő viselőjének javára kerül felhasználásra a lábfej sebeségéhez és mozgásához igazodva. Így a láb stabilizálódik, mivel a védőcipők talpa úgy működik, hogy a lábfej a tengelyen maradjon, ezzel enyhítve a lábfejben és a test felsőbb részein lévő ízületekre nehezedő nyomást, csökkentve a ficamok kockázatát.

A lábbeli viselése során a Dry’n Air rendszernek köszönhetően a talp száraz marad. Hiszen garantált a levegő keringése a cipő belsejében. A belső bélésük pedig szagsemlegesítő, mely megakadályozza, hogy a szagokért felelős baktériumok és gombák bárhol a cipőben megtelepedjenek.

A BOA tekerővel ellátott K-Energy lábbeli könnyű fel- és levételt garantál.

Kültéri használatra a K-Road munkavédelmi cipő és K-Road Top védőbakancs tökéletes választás, hiszen vízálló nubukbőr felsőrésszel rendelkeznek.

A K-Pop modell igazi fáradtsággátló talppal készül. Az alkalmazott technológia lehetővé teszi a kemény és tömör talp vastagságának csökkentését, így nagyobb rugalmaság és párnázottság jellemzi.Base Protection K-Pop munkavédelmi cipő

Tapadást és stabilitást biztosít csúszós felületeken az RXT kettős sűrűségű talppal készült K-Sprint védőcipő.

Összességében elmondhatjuk, hogy a Base Protection Kaptive termékcsalád munkavédelmi cipőit úgy terveztek, hogy a divatos megjelenés mellett hihetetlenül dinamikus komfortérzetet nyújtsanak.

Kapcsolódó termékek