Kényelmes gumicsizma? Válaszd a Dunlopot

A Dunlop Protective Footwear kényelmes védőlábbeliket kínál a mezőgazdaságban, halászatban, élelmiszer-feldolgozásban, építőiparban és bányászatban dolgozók számára.

A különböző munkakörök különböző típusú védőlábbelit igényelnek. Ezért minden gumicsizmát maguk terveznek, fejlesztenek és gyártanak. A kényelem és a megfelelőség érdekében számos kutatást végeznek, így a legújabb technológiák által tartós termékeket tudnak gyártani.

Fontos számukra, hogy az egész napos munkavégzés során is kényelmet biztosítsanak a vásárlóknak, ezért számos innovatív alapanyagot hoztak létre.

A Dunlop Purofort gumicsizmák többmillió egyenletesen eloszló légzsebet tartalmaznak, így könnyűek és hőszigetelőek. A termékek térhálós szerkezete rugalmasságot és szilárdságot biztosít, védelmet és kényelmet nyújt, miközben a csizmák szakadás- és kopásállóvá válnak.

Az Acifort alapanyag egyedülálló találmányuk. PVC, nitril gumi és polimerek felhasználásával készül. A nitril gumi hosszabb élettartamot és jobb ellenállást biztosít olajjal, zsírral, vérrel és vegyszerekkel szemben. A polimerek pedig rugalmasságot kölcsönöznek a védőlábbeliknek, így növelve a kényelmet.

A Dunlop gumicsizmák rugalmas PVC anyagból készült termékcsaládja a Pricemastor. Ezek a védőcsizmák a savnak is ellenállnak. PVC szárral és csúszámentes talppal rendelkeznek. Egy csizmabéléssel a hideg időkben is tökéletesen helytállnak.

Természetesen a termékpalettában találhatunk továbbá acélbetéttel rendelkező csizmát, bélelt gumicsizmát és rövid szárú PVC csizmát is.

Kapcsolódó termékek