Ha nyári munkavégzés, akkor Portwest rövidnadrág

A munkavédelmi rövidnadrágok, viszont csökkentik a hőérzetet és kellemes, szellőző, légáteresztő viseletet nyújtanak a nap folyamán. A munka körülményektől függően biztosan megtalálod az igényeidnek megfelelő termékeket. Olyan anyagokból készülnek, amelyek rendkívül kopásállóak, tartósak, megerősített panelekkel, többfunkciós zsebekkel és többszörös varrásokkal rendelkeznek az extra tartósság érdekében. Bizonyos iparágakban a munkavédelmi követelmények szerint kötelező munkaruhát viselni. A Portwest rövidnadrágok képviselik a funkcionalitást és a stílust egyben. Prémium szövetekből és a legújabb technológiákkal karöltve garantálják a kényelmet és a mindennapi maximális teljesítményt. 

Népszerű rövidnadrágok a Portwest kínálatából:

Granite KS18 Portwest rövidnadrág

  • Granite rövidnadrág: Magas minőségű kevertszálas alapanyagból készült, komfortos és az UV sugárzás 98%-át blokkolja. Strapabíró Oxford kiegészítőkkel, szerszámtartó zsebekkel rendelkezik. Telefontartó és további praktikus zsebekkel biztosítja a kimagasló funkcionalitást.

PW3 Portwest Work rövidnadrág

  • PW3 work rövidnadrág: Többfunkciós zsebek, levehető lengőzsebek, oldalzsebek és azonosító tartó. Prémium funkciókkal van ellátva mint a kalapács hurok és a megerősített részek. Ideális választás melegebb időjárási körülményekre. Tartós poliészter-pamut szövet, mely nagy teljesítményt és maximális viselési komfortot biztosít, az anyag 50+ UPF értékkel rendelkezik, így az UV sugárzás 96%-át blokkolja, sokoldalú, praktikus tároló zsebbel, állítható szárhosszal. Külső anyag: Kingsmill 300g Kontraszt anyag: 100% poliészter, Oxford 600D 210g.

WX3 Portwest rövidnadrág

  • WX3 rövidnadrág: Tartós kevertszálas anyagból készült, kényelmes viselet hosszú távra tervezve. Innovatív funkciók jellemzik, mint például a stretch panel kialakítás, ami tökéletes mozgásszabadságot biztosít. Fontos tulajdonságok közé tartozik a megemelt derék kialakítás gumírozással és a praktikus zsebek a biztonságos tárolásért.

Texo Portwest rövidnadrág

  • Texo rövidnadrág: Kényelem és a stílus egyben, anyaga az UV sugárzás 98%-át blokkolja. Gumírozott derékkal készül. Anyag: 60% pamut 40% poliészter 245g.

DX444 Portwest rövidnadrág

  • DX444 DX4 Holster rövidnadrág: Dinamikus 4X stretch alapanyagok, hogy a meleg időben végzett munka során maximális mozgásteret biztosítson. A rövidnadrág magasan felhúzott hátsó derékrésszel és oldalsó gumírozással rendelkezik, amely minden munkapozícióban védelmet biztosít. A nagyméretű elülső zsebek és a többfunkciós cipzáras zsebek.

Kapcsolódó termékek