Festésre fel! Válaszd a Portwest festő munkanadrágjait

A Portwest festőknek kialakított munkásnadrág termékcsaládjában minőségi alapanyagokat használnak, így a munkanadrágok megőrzik friss megjelenésüket mosás után is. Az elasztikus alapanyagnak köszönhetően pedig nagyobb mozgásszabadságot és kényelmes viseletet biztosító termékekről beszélhetünk.

Az írországi gyártó fehér festő munkanadrág családja 4 termékből áll.

A festő derekasnadrág, kantáros nadrág és festő rövidnadrág 100%-ban pamut alapanyagból készül. A prémium nadrágok nem mennek össze mosás során. A nagyobb igénybevételű helyeken megerősített panelekkel és varrással készülnek a nadrágok, ezáltal nagy strapabírásnak kitehetők. 8 sokoldalú, praktikus tárolózsebbel és félig gumírozott derékkialakítással készülnek. A derekas munkanadrág és mellesnadrág praktikus rejtett térdvédő zsebbel is rendelkezik.Portwest fehér festőnadrág

A család negyedik nadrágja a Pro derekasnadrág kopásálló, tartós és színtartó anyagból készül. A nagy igénybevételű részeken oxford panellel látták el, így nagyobb strapabírásának is megfelel és nagy kopásállósággal rendelkezik. 10 praktikus tárolózsebbel és rejtett térdvédő zsebbel látták el. A jobb láthatóságra is gondoltak, ezért fényvisszaverő lapokat is tartalmaz. A félig gumírozott derékkialakítás pedig biztonságos és kényelmes illeszkedést nyújt a munkavégzések során.

A Portwest festő munkásnadrágjai ideálisak festéshez, vakoláshoz és számos más szakember számára is.

Kapcsolódó termékek