Exena munkavédelmi lábbelik olaszos spiritusszal

Maximalizmus és elhivatottság

Az Exena olyan munkavédelmi lábbelik gyártására szakosodott, amelyeket a kiemelkedő minőség, az innováció és a rugalmasság harmonikus triója jellemez. Hogy ezt folyamatosan biztosítani tudják, a cégnél magasan képzett szakemberek dolgoznak, és a teljes gyártási folyamatot mindvégig szigorú ellenőrzés alatt tartják, komplex minőségirányítási és minőségellenőrzési rendszerek segítségével. Ez a maximalista és az alapanyagok, valamint a gyártási folyamat során használt rendszerek tekintetében is meglévő elhivatott innovatív szemlélet, a mai napig jellemzi az üzleti folyamatokat, így garantálva a vásárlók számára az Exena-tól megszokott tökéletes minőséget minden tekintetben.

Az Exena munkavédelmi cipők számos technológiai innovációval szó szerint kényeztetik a lábat a legnehezebb terepen is.

Biztonság, ellenállóság és kényelem

Az Exena cég alapfilozófiája, hogy a munkavállalóknak olyan munkavédelmi lábbeliket biztosítsanak, amelyek amellett, hogy biztonságosak és kényelmesek, még technikai és esztétikai szempontból is kimagaslóak, így az élet számos területén jelentenek professzionális megoldást mindazok számára, akik ezt a márkát választják. 

A gyártó minden egyes lábbelit, ami az Exena nevet viseli biztonsági tanusítvánnyal lát el. A termeléstől, a minőségellenőrzésen és a tároláson át egészen az értékesítésig minden folyamatot szigorú ellenőrzés alatt tartanak, a tökéletes minőség érdekében.

Az eddig felsoroltakon túl az Exena cég számára kiemelten fontos az is, hogy az általuk gyártott biztonsági lábbelik optimális ár-érték aránnyal rendelkezzenek.

Az olasz cég a vásárlók igényeinek szem előtt tartása mellett folyamatosan fejleszti, tökéletesíti a termékeit, a legmagasabb szintű biztonsági kritériumok beépítésével.

Az Exena munkavédelmi cipők rugalmas, energiaelnyelő sarokrésszel és talpátszúrás elleni védelemmel is rendelkeznek.

Az Exena munkavédelmi cipők

A lábbelik általános jellemzői:

Az Exena munkavédelmi lábbelik gyártása során alkalmazott technológiai jellemzők:

XLilyane: Rendkívül légáteresztő mikroszálas anyag; puha, víztaszító és mosógépben mosható.

Bacteria Wall: Speciális bélésanyag, amely tartósan antibakteriális, magas légáteresztési képességgel és kopásállóssággal rendelkezik.

 

Az Exena munkavédelmi cipők belső kialakítása nemcsak a kényelmet, de a láb higiéniáját is szolgálja.

 

AquaT: Vízálló és lélegző membrán a lábbeli belső burkolatánál, amely segít szárazon tartani a lábat és fenntartani az egészséges mikroklímát a láb bőre és a bélés között. Hajlékonyságával tovább fokozza a kényelmet.

T-lite: Szintetikus kapli (cipőorr védelem), könnyű, nem mágneses, 200 J-ig ellenálló.

Ibisafe: Nem fémből készült antiperforációs talpbetét, ami nagyfokú kényelmet és védelmet, ezen kívül rendkívüli rugalmasságot és ellenállóságot biztosít. Megfelel az EN 12568: 10, UNI EN ISO 20344-45 szabványnak.

ESD: Az elektrosztatikus kisülésekre érzékeny területeken az EN 61340-5-1 európai szabványnak megfelelően a disszipatív típusjóváhagyású munkaruhákat kell viselni.

 

Az Exena munkavédelmi cipők fémmentes változatai az ESD védett tiszta terekben is biztosítják a hatékony és komfortos munkavégzést.

 

 

X-PLANT: Kivehető, párnázott, antisztatikus talpbetét, 100% légáteresztő tulajdonsággal. A teljes gyártási folyamatnak köszönhetően az X-Plant® talpbetét hosszútávú kényelmet, légáteresztést és párnázottságot biztosít. Ezek a tulajdonságok tökéletes komfort érzetet és egészséges lábat biztosítanak, ami a lélegző anyagoknak és a leginnovatívabb gyártási technológiáknak köszönhető.