Egyedi munkaruha: ha ki akarsz tűnni a többi cég közül

egyedi munkaruha, munkavédelem+A Munkavédelem+ oldala számos minőségi márkát forgalmaz már jelenleg is. A vevőink igényei alapján azonban folyamatos fejlődésben vagyunk és arra törekszünk, hogy továbbra is a lehető legtöbb vásárlót tudjuk kiszolgálni.  Ez viszont csak úgy működhet jól, ha figyelünk a piaci igényeket és igyekszünk ezen kihívásoknak megfelelni. Kizárólag az egyedi gyártású munkaruha kínálja azt a szabadságot, ahol mindenki a számára legmegfelelőbb munkaruházatot kapja meg. Ez vonatkozik az anyag minőségre, formai és méretbeli, színbeli kialakítás lehetőségére. Míg a konfekciónál egy adott méret egy testmagassághoz van gyártva és változtatásra nincs lehetőség, addig az egyedileg gyártott ruhák alternatívát kínálnak az alacsonyabb és kifejezetten magas kollégáknak is. Lehet egy modellnek téli és nyári kivitele, így mindig az évszaknak megfelelő munkaruházatot viselésére van mód. Ennél tovább mutat, hogy nem kell a munkaruha családok modellbeli kötöttségeivel megalkudni, lehet ugyanazon modell, vízhatlan, vagy téli bélelt, saválló, vagy lángmentesített anyagból. Amennyiben kantáros rövidnadrágot álmodott meg  a menedzsment, nálunk gond nélkül megvalósítható az is. 

Folyamatosan bővítjük gyártott munkaruházataink kínálatát. Jelenleg oldalunkon lévő munkaruhák egytől egyig megbízható minősített alapanyagból készülő termékek, melyek szín és mérettartóságuknak, kopásállósági tulajdonságuknak köszönhetően szavatolják a garantált minőséget. 

Éppen ezért terveink szerint a következő széles körben bevezetésre kerülő termék csoportot az  M+ jelzéssel ellátott munkaruha család fogja biztosítani. Saját márkás termékeik bevezetésével oldalunk újabb minőségi, megbízható munkaruhákat kínál majd vásárlóinak. 

Miért érdemes az egyedi gyártott munkaruha mellet dönteni?

egyedi munkaruha, munkavédelem+Első sorban, mert a gyártás játszi könnyedséggel elégíti ki a professzionális igényeket. A késztermékek sok esetben determinálják a gyártási lehetőségeket, például egy felvarrt zsebre már nem fér el akkora nyomat, mint amekkorában cégünk logóját szeretnénk látni, vagy utólag a cipzár miatt nem lehet meghímezni a terméket, esetleg a vállnál lévő passzé nem teszi lehetővé a transzfer nyomást….. Sokáig lehetne sorolni a gyakorlatban felmerülő problémákat. Mindezeket a műveleteket a gyártott munkaruházat esetében még szabványként végzik el, így lehetőség van magas minőségű nyomat, hímzés készítésére. A munkaruha gyártáshoz számos különböző anyagot használunk fel, hogy minden felmerülő mechanikai hatásnak ellenálljanak az elkészült termékek. Minden típushoz a megfelelő anyagokat alkalmazzuk és minden alapanyagnak van szabványi megfelelése, eredete gyártási folyamata visszavezethető. A minősített alapanyagoknak köszönhetően termékeink alkalmasak ipari, vegyi tisztításra, a legtöbb esetben 60 fokon, egy-egy szövet esetében 90 fokon történő csírátlanító mosásra. 

 

Legyen olyan, amilyet szeretnél

Az egyedi munkaruházat gyártás egyet jelent azzal, hogy nem kötünk kompromisszumokat, nem érjük be azzal amit kínálnak, hanem a saját elképzelésünket  váltjuk valóra.
Ebben nyújt szakmai segítséget a Munkavédelem + csapata.

 

Egyedi munkaruha, Munkavédelem+