Coverguard munkaruha - teljes körű, biztonságos munkavégzésért

A Coverguard® széles választékot kínál a nagy igénybevételű, sokoldalú, kényelmes és esztétikus munkaruházati piacon kiváló ár-érték arány mellett. A Coverguard termékek választása egyet jelent a professzionális és megbízható márka választásával. Minden egyes nap azzal a tudattal élhet, hogy kollégák optimális körülmények között végzik munkájukat, ami a munkaruházatot illeti.

A Coverguard® munkaruházat különleges tervezés és kialakításának köszönhetően minden tevékenységhez tökéletes választás: köszönhetően annak, hogy több zsebbel, szerszámtartóval, térdvédővel és hogy eltávolítható ujjakkal kerül gyártásra. Találja meg a professzionális munkaruhák széles választékát a Munkavédelem+ online munkavédelmi boltban.

Műszaki innováció és kényelem - az új Coverguard Workwear kollekció teljesen mértékben alkalmazkodik a 21. századi követelményekhez. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az évről évre bemutatott modelleken bevezetésre kerülő fejlesztések.

A Cordura ® 500 denierrel megerõsített munkaruhák bevezetése csak egy az említett innovációk közül. Ez egy rendkívül magas kopásállóságú szövet, amely a Cordura® tartósságának és szilárdságának jól ismert pozitív tulajdonságait ötvözi, remekül illeszkedik a meglévő széles és jól struktúrált termékpalettába.
 
Szintén fontos, hogy az újonnan bevezetett termékeket a 3-szoros varrás tesz elnyűhetetlenné - méltán vált a Coverguard Workwear védjegyévé. 
A rengeteg zseb megléte eddig is követelmény volt felhasználói oldalról, amit most további szintre emelt a gondos és előrelátó tervezést végző innovációs csapat. A Coverguard Workwear a minden igénynek megfelelő, “okos zsebek” megoldást kínálja a felhasználóknak. A zsebek a ruházaton egyszerűen rögzíthetőek vagy eltávolíthatóak az elvégzendő feladatnak megfelelően. 
Növelje Ön is cége és munkatársai identitását a kényelmesen használható névtáblával, mely játszi könnyedséggel helyezhető el a munkaruházaton.

Milyen tulajdonságok teszik egyedivé a Coverguard munkaruházatot?

modern szabásminta, munkavédelem+A modern szabásminta ötvözi a kényelmet és az ergonómiát

A Coverguard csapata olyan új szabásmintát tervezett, amely kifejezetten az ipari tevékenységek során igényként jelentkező szabad mozgást teszi optimálissá - szinte minden körülmények között.

 

megerősített varrás, munkavédelem+Megerősített varrás

A munkaruházat tartósságának és robusztusságának biztosítása érdekében a Coverguard munkaruházat többsége hármas varratú technológiával készül.

 

 

térdvédő, munkavédelem+Térdvédő

A térdvédő az EN 14404: 2004 szabvány szerint került megtervezésre. Különleges méretezésnek köszönhetően minimálisra lett csökkentve a párnák elmozdulása, így biztosítva a maximális kényelmet a használat során.

 

Fémmentes, munkavédelem+Fémmentes

Az új Coverguard Workwear termékcsalád innovatív fejlesztésnek köszönhetően elmondható, hogy jelentős mértékben csökkentt a fém alkatrészek (cipzárak, pattentek) és külső elemek közötti érintkezés kockázata. Ezt biztosítandó a cipzárak fedéllel vannak ellátva, és a gombok is ugyancsak ez a megoldás kerül alkalmazásra.

 

eltávolítható zsebek, munkavédelem+Eltávolítható zsebek

A Coverguard Workwear több termékcsaládjában megtalálható a nadrágok új generációja azaz kettős rögzítési ponttal vannak a nadrágok elllátva a derékövön az eltávolítható szerszámzacskók elhelyezése végett: a bal szerszámzseb (8BOPOL) és a jobb szerszámzseb (8BOPOR). A Cordura anyaggal megerősített “okos” zsebek biztosítják a tartósságot és funkciónalitást.

 

Multizsebes kialakítás - Munkavédelem+Multi-zsebes kialakítás 

Mivel a munkaruházat funkciónalítása kiemelt fontosságú, gyakorlatilag az összes Coverguard munkavédelmi termék jelentős számú zsebbel rendelkezik. Széles skálán mozog azon szerszámok száma, ami könnyűszerrel elhelyezhető így el a nadrágban, hogy mindig kéznél legyen - amikor csak szükség van rá.

 

Állítható nadrágszár - Munkavédelem+Állítható nadrágszár hosszúság

Széles választékú nadrág kínálat érhető el a Coverguard Workwearnél, ami egy innovatív rendszerrel bővült. Az új kialakításnak köszönhetően, gyorsan és könnyedén testre szabható a nadrág szárának hossza - így növelve a munkavégzés biztonságát.

 

Cordura légáteresztó anyag - Munkavédelem+CORDURA - a légáteresztő anyag

Az INVISTA bejegyzett védjegye. Egy légáteresztő szintetikus anyagot jelöl. Elmondható, hogy a megnövelt élettartam párolsuva az alacsony súllyal - páratlan párost képez. A kopásállóság terén is jelentős a javulás: körülbelül 3-szor magasabb összehasonlítva a már megszokott nejlonokkal. További előnyös tulajdonságok: a gyors száradás és könnyen moshatóság.

 

Ecare - Munkavédelem+E-CARE:

Az e-care rendszerrel ellátott zsebek szigetelő béléssel vannak ellátva. A szövésnél használt integrált ezüst fémszálaknak köszönhetően az E-care rendszer hatékony védelmet biztosít az elektromágneses hullámok, különösen a mobiltelefonok ellen.

 

Összefoglalásként elmondható, hogy érdemes végig gondolni milyen munkakörnyezetben, milyen igénybevételhez keresünk ruházatot. Szükséges-e az új innovációval rendlekező, drágább modellt választanunk vagy elegendő a korábbi, bevált verzió. Mindig a legfontossabb szempont kell hogy a szemünk előtt lebegjen munkaruházat választásakor - ez pedig nem más, mint a munkavállaló maximális biztonsága a cél.

Láthatjuk, hogy számtalan kiváló fejlesztéssel rendelkező termékcsaládról beszélhetünk a Coverguard munkaruházat esetében. Jó választás lehet akár ipari, akár mezőgazdasági munkavégzésről legyen is szó.