Cerva, megbízható márka minden területen

A Munkavédelem+ webáruház minden területen arra törekszik, hogy a lehető legjobban kielégítse a felmerülő igényeket mind márka mind felhasználási területeket illetően. Mint Cerva forgalmazó, folyamatosan ösztönözi vásárlóit, hogy adott munkákhoz  minden esetben a legnagyobb védelmi szintet nyújtó védőeszközt válasszák, így járulva hozzá a létező legfontosabb értékünk védelméhez, ami az EMBERI EGÉSZSÉG!

Cerva munkavédelmi ruházat - Munkavédelem+Küldetésünk a legjobb minőségű, ár-érték arányú  termékek kiválasztása és forgalmazása. Több éves tapasztalattal a hátunk mögött biztosan állíthatjuk, hogy a Cerva márkában  senki nem fog csalódni, legyen szó építő- vagy élelmiszer iparban vagy akár egy gyárban dolgozó egységről. A Cerva munkavédelmi márka 20 éves szakmai háttérrel nyújt Önnek és csapatának teljes körű védelmet, legyen szó a test, a fej, láb, kéz vagy akár a szem védelméről.Folyamatosan bővülő termék kínálattal, ellenőrzött minőséggel járul hozzá a mindennapi munka könnyebbé tételéhez. 

Nézzük is meg miért hűséges a Munkavédelem+ a Cerva-hoz!


 

Lábbelik

A Cerva lábbelik mindegyike megfelel valamely munkavédelmi szabványnak: EN ISO 20345 vagy az EN ISO 20347. Ezek az előírások biztosítják a megbízható védelmet és kényelmet egyaránt. A Termékkínálatban láthatunk félcipőt, bakancsot, gumicsizmát, szandált és papucsot. Ugyanakkor nem figyelmen kívül hagyható az a tény sem, hogy a Panda lábbeliket gyártó óriásvállalatban a Panda Sport Slr.-ben 76 % tulajdont birtokol.

Webáruházunk elhozta önnek többek között az egyik legnépszerűbb munkavédelmi bakancsot  DERRIL névre hallgató Cerva gyártmányú lábbelit.

 

 

Ruházat

A Cerva a ruházat területén is széles választékot nyújt számunkra, így biztosak lehetünk benne, hogy minden munkaruházatot egy helyen be tudunk szerezni.  A termékkínálatban szerepelnek pólók, rövid és hosszú munkavédelmi nadrágok, többek közt a Max márkanév alatt valamint kabátok. Amennyiben a  nadrághoz munkaövet szeretnénk vásárolni sem kell  tovább keresnünk mert biztosan a Cerva praktikus övei közt lesz olyan ami megfelel az elvárásainknak.

Ezek a ruhaneműk számos hasznos tulajdonsággal rendelkeznek, annak megfelelően, hogy az ipar mely területére tervezték őket. Az erdészeti ruhák vágásbiztos tulajdonsággal, az építő iparra tervezett termékek a magas műszáltartalomnak köszönhetően nagy kopásállósággal, szakítószilárdsággal, míg az általános célú munkaruházatok széles választékkal az összes ezen a területen elvárható kívánalmat lefedik. A 100% pamut alapanyagtól a műszálgazdagig, a 220 grammostól a 320grammosig.  Éppen attól függően, hogy mire van szükségünk.:A Munkavédelem+ oldala is szeretné Önnek ezt a mérhetetlen sokoldalúságot testközelből bemutatni, éppen ezért számos ruhazáti terméket megtalálhat webshopunkban a Cervától. 

 

 - Munkavédelem+Cerva hallásvédelem

A hallásvédelem területén szintén számos termék közül lehet választani a Cerva kínálatból. Szigetelt fültokjai a megfelelő védelmet nyújtják kültéren is, mivel élénk jólláthatósági színekben készültek el. Cerva fültokok mellett a márkához köthető forgalamazott termékek a Ear Defender, Fridrich & Fridrich, Lasogard, JSP és a 3M. Ezen termékekkel a teljes hallásvédelmet lefedik.

 

 

 

Cerva védőkesztyű - Munkavédelem+Védőkesztyűk

Ha védőkesztyűkről van szó, szinte mindenki más és más fajtájára gondol, szakmától függően. Védőkesztyű  a sima háztartásban is alkalmazható gumikesztyű, de ugyanúgy  a legkomplexebb védelemmel ellátott munkadavédelmi kesztyű is. Ez az a széles paletta, melyet a Cerva kínálatán kersztül webáruházunk is lefed. Igyekeztünk mindegyik területről a lehető legjobb darabokat összeválogatni, hogy önnek ne kelljen egyesével felkeresni a gyártók oldalát, hanem mindent egy helyen gyorsan megtaláljon. A Cerva által forgalmazott további brandek, Ansell, Batmetall, Fridrich & Fridrich, Free Hand, HexArmor, KIXX, OS, Secura, Tachov, Vochoc. Oldalunk szűrőrendszerének köszönhetően egyszerű és könnyű lesz ezen termékkörök és márkák közt a választás.

Az általunk preferált Cerva termékek például a Pelican Blue Kombinált kecskebőr kesztyű  vagy az OTHUS téli kesztyű is a hideg elleni védelemért. 

Cerva szem- és arcvédelem - Munkavédelem+Szem- és arcvédelem

A teljeskörű szemvédelemhez nem csak a szemüvegek tartoznak hozzá. 
A munkahelyi balesetek nagyságrendileg 70%-át a szemsérülések teszik ki. 
A Cerva márkanevet viselő termékek a hegesztés és az arcvédők területét fedik le, a többi szegmensben pedig az alábbi fogalmazott márkanévvel van jelen, mint a: 3M, Artilux, BOLLE, Ear Defender, Fridrich & Fridrich, I-SPECTOR, JSP, Okula, Severosklo, SPEEDGLASS 
Az oldalon szerepeltetett termékeknél alaposságra törekedtek szakembereink, amikor kiválasztották a forgalmazásra szánt termékeket. A nálunk árult eszközök kivétel nélkül megfelelnek az Európai Únió szabványos biztonsági követelményeknek. 

 

Cerva fejvédelem - Munkavédelem+Fejvédelem

A fej védelme kiemelten  fontos terület, hiszen a védelem nélküli fejre zuhanó tárgyak maradandó, egyes esetekben pedig az életet is veszélyeztető sérülést tud okozni. Ha fejvédelmi sisak vagy biztonsági sapka vásárlásán gondolkodunk legyünk nagyon körültekintőek és ellenőrizzük, hogy tényleg minden előírásnak megfelel-e a kiválaszott termék. 
A Cerva fejvédők mindegyike eleget tesz a EN39-es szabványnak (zuhanó tárgyak elleni ipari védősisakok). Ehhez a Munkvédelem+ oldala hatalmas segítséget nyújt: ha nálunk vásárolja meg csapata fejvédelmi eszközeit biztos lehet benne, hogy minőségi, minden szabványnak megfelelő terméket tudhat magáénak, ráadásul a piaci átlagnál olcsóbban. 
A Cerva mellet további márkákat is megtalál webáruházunkban a fejvédelelm területén: 3M, JSP, Lasogard.

Természetes ezen a területen is válogattunk a Cerva termékei közül. Ilyen például a DUIKER SE1710 biztonsági sapka vagy az egy nagyon hasznos kiegészítő sisakhoz az állszíj.

Cerva higiénia - Munkavédelem+Higiénia

Ha munkánk során igazán oda szeretnénk figyelni mindenre, szükségünk lesz higiéniai eszközökre is, hiszen fizikai munka során összesározhatjuk magunkat, porosak lehetünk,  leizzadhatunk. 
A munka közben törölközőre biztosan szükségünk lesz, bármilyen munkaterületről is legyen szó. Ahogy a Munkavédelem+, úgy a Cerva is gondolt erre, ezért választottuk az ő általuk gyártott törölközőket

 

 

 

Cerva légzésvédelem - Munkavédelem+Légzésvédelem

A Cerva a légzésvédelmi eszközök gyártásában is jelen van. így elhozhattuk önnek és csapatának a lehető legjobb eszközöket. A MANLY egyszerhasználatos részecskeszűrő tökéletesen véd a portól. A mérgező ködök, gázok és aerosolok elleni védelmet biztosító komolyabb részecskeszűrőinek lefedettségét pedig a 3M, Cleanspace, iTools, JSP, Refil és Spirotek szűrőkkel teszi teljessé.

Képek forrása: http://www.cerva.com/hu/catalog

Kapcsolódó termékek