Base lábbelik a kényelem élvonalában

A mai világban már nem csak a hétköznapokon törekszünk arra, hogy lábainknak kényelmes viseletű cipőt szerezzünk be, hanem a munkahelyünkön is a komfort érzet növekedésére törekszünk.

Lábbeli vásárlása során elengedhetetlen, hogy mindig a legmegfelelőbb terméket válasszuk ki, mely kényelmes, megfelelő biztonságot nyújt, könnyű viselet és a divatot is követi.

A munkavédelmi lábbelik az elmúlt évek során hatalmas változásokon mentek keresztül. Az eddig megszokott műbor acélbetétes lábbeliket a piacon kezdik felváltani a sportos kinézetű kompozit merevítővel ellátott félcipők, bakancsok és megjelentek a hölgyeknek tervezett termékek is.

A Munkavédelem+ az eddig forgalmazott védőcipő kollekcióját egy új márkával bővítette. Az olasz stílust követő BASE nem csak a divat terén tört előre, de a kialkítása során a tervezők odafigyeltek, hogy megfelelő tartást és stabilizációt biztosítson a gerincnek, és alkalmazkodhasson lábunk az éppen aktuális munkafolyamat során szükséges pozíciókhoz.  Ezzel elősegítve a munkavégzés hatékonyságát.

A Base nem csak a komfortérzetet helyezte előtérbe termékei gyártása során, de piacvezetőként szeretne ezen területen jeleskedni. Ennek következtében a palettájuk készítésekor a klasszikus félcipők és munkabakancsok, a higiéniás célokra kifejlesztett, az elegáns formatervezésű, fáradást megelőző kialakítású, az extrém körülményeknek megfelelő és a legrugalmasabb munkavédelmi cipők közül válogathatunk széles stílus, forma, szín és méret tekintetében.

Mielőtt hölgy olvasóink úgy gondolnák, hogy a Base róluk megfeledkezett ez nem így van. A termékcsaládok között helyet kapott a hölgyeknek kialakított védőfelszerelés. Stílus tekintetében nem csak a férfi de a női lábbelik is egy fiatalos és barátságos vonalat követnek.

A létrehozott tökéletes kinézet, funkciók és kényelem következtében nyilvánvaló volt a Munkavédelem+ háziasszonyának, Ódor Lilinek hogy a Base márka női kollekciójának egy termékét választja.

Székesfehérváron található üzletünkben széles választékban megtekinthetők a márka termékei és az érdeklődőket még több szakmai tanáccsal látjuk el a megfelelő munkavédelmi lábbeli kiválasztása során.