Ajándékozzon védelmet karácsonyra

Kényelem és biztonság szeretteinknek!

A hideg idő a hölgyek szervezetét is fokozottan igénybe veszi. Éppen ezért ajándékozzon meleg aláöltözetet karácsonyra.

Ajándékok hölgyek számára

Egy nőnek a stílus és a megjelenés sok esetben fontosabb, mint a biztonság és a kényelem, hiszen mi más okból húznának körömcipőt? Az igaz, hogy gyönyörű kontúrt kölcsönz a lábnak, ugyanakkor minden, csak nem kényelmes, vagy egészséges viselet, és azt, hogy mennyire jólesik kibújni egy ilyen varázslatosan szép cipőből, csak egy nő tudhatja.

Hogy mire vágynak a hölgyek, miután lekerült a lábukról a tűsarkú? Többnyire arra, hogy legalább egy órát mezítláb lehessenek, vagy egy kényelmes cipőbe bújhassanak, ami kellőképpen alátámasztja a lábboltozatot és kíméli a boka-, térd- és csípőízületeket. A Farmer félcipő nubuk felsőrésszel pont egy ilyen lábbeli. Az ergonómiai és munkavédelmi szempontoknak maximálisan megfelel, emellett követi a divatot is.

Ha karácsonyi ajándéknak valamilyen ruhaneműt választunk, azzal nem lőhetünk mellé, hiszen melyik hölgy ne szeretne minden évszakban csinos lenni. Az Elgin négyévszakos kabát nevéhez hűen átmenetet képez az enyhe, hűvös és hideg évszakokhoz illő kabátok között. Kiegészítőként a Cristata kombinált női kesztyűt, a Gomti női polárkardigánt, a Clif multfunkcionális sálat ajánljuk még a karácsonyi csomagba. Ezek a kiegészítők akár önálló ajándékként is megállják a helyüket, hiszen eredendően munkavédelmi célra tervezték őket, tehát az előírásoknak megfelelően magas minőséget képviselnek, kedvező ár-érték arány mellett.

A sportos hölgyek számára kitűnő ajándékötlet futáshoz, vagy egyéb szabadban végzett sporttevékenységhez, de akár hógolyózáshoz is az Uvex cybric szemüveg, valamint a HiVis kifordítható láthatósági sapka. A Thorpe fejpánt pedig nemcsak a téli, de az átmeneti évszakokban is megóvja a homlokot, fület a hideg, nyirkos időtől.

Egy édesanyának talán kétszer olyan fontos a biztonság és a kényelem, hiszen a gyerekek számára akkor is biztosítani kell a friss levegőn töltött, aktív mozgással egybekötött szabadidőt, ha odakint röpködnek a mínuszok. A kétrészes Bodywarmer aláöltözet –  hosszúujjú trikó és alsó- rendkívül hasznos ajándék kifejezetten az anyukák számára, mert a játszótéren, jégpályán töltött órák ideje alatt is megóvja az egészségüket.

Vízhatlan felsőruházat? Kecskebőr kesztyű? Vagy akár egy divatos téli sapka? Mindegyik kitűnő ajándék lehet férfiak számára.

Ajándékok urak számára

A konfekcionális termékek sok esetben nem a legjobb minőségűek, célszerű hát számukra is a munkavédelmi ruházatok és kiegészítők piacán körülnézni, főleg ha karácsonyi ajándékról van szó.

A Balaclava thermopolár símaszkot meg fogják hálálni és nemcsak síeléskor, hiszen a fiúk kedvelik a multifunkciós holmikat.

Egy kecskebőr kesztyűnek minden bizonnyal hasznát veszik nemcsak hétköznapi téli viseletként, de a szabadtéri hobbik és egyéb szabadtéri tevékenységeik során, mint például a kocsi szélvédőjének jégtelenítése, vagy a ház előtti hó elkotrása. Mennyivel kellemesebb a hólapátolás, ha a vízhatlan felsőruházat alatt antibakteriális Base pro alsó és felső biztosítja a kényelmet és a higiéniát egyaránt. A téli sportok szerelmeseinek Headband rugalmas fejpántot  és UV védelemmel ellátott szemüveget, valamint téli sapkát javasolunk ajándékként, de ha szeretteink a softballért, paintballért rajonganak, akkor tökéletes választás számukra a kötött álcasapka, valamint a 3:1 szemüvegkészlet is.

A sport néha jobban esik zenére, de hétköznap, a tömegközlekedésben is kizárhatjuk a kellemetlen környezeti zajártalmakat, ha ED TuneUp fültokot ajándékozunk, ami beépített AM/FM rádióvevővel, rendelkezik, és külső csatlakozója lehetővé teszi, hogy mobiltelefonhoz, mp3 lejátszóhoz is illeszkedjen.

 

Kellemes karácsonyi válogatást és békés ünnepeket kívánunk!

Kapcsolódó termékek