A Max márka bemutatkozik

Melegben is komfortosan

A napos és meleg időjárás sokunkat tölt el örömmel, ám ennek az időszaknak is megvannak a nehézségei. A forróbb napok bár pihenésre és utazásra alkalmasak, a munkavégzést igencsak meg tudják nehezíteni. A Max termékcsalád az ilyen napokra is kínál megoldást, ráadásul nem is egyet. Ha igazán meleg van odakint, a legkomfortosabb választás a Max rövidnadrág, amely kényelmes szabása mellett, 100%-ban pamutból készült, így kellemes viselet és kifejezetten jól szellőzik. Mindezek mellett pedig rendkívül praktikus a különböző, nagy méretű zsebeknek köszönhetően. Előfordul azonban, hogy a nagy meleg ellenére, bizonyos esetekben ragaszkodnunk kell a hosszú szárú nadrágokhoz, például biztonsági okokból. Ilyen helyzetekre is találunk megoldást a kínálatban. A Max summer pants a népszerű Max nadrág új változata könnyű pamutszövetből. Ideális meleg időben, vagy akár beltéren is. Garantáltan kényelmes és jól szellőző, ráadásul a praktikus nagy méretű zsebek ugyanúgy megtalálhatóak rajta, mint a korábbi változaton. Ha tehát megemelkedik a hőmérő higanyszála, nyúljunk bátran a Max termékeihez, melyek kényelmesek, strapabíróak, ráadásul többféle színben is elérhetők, így mindenki megtalálhatja az ízlésének vagy éppen cége arculatának leginkább megfelelő darabokat.

 

professzionális attitűdöt sugall, ha a munkavállalók öltözéke egynemű, azaz egyféle szett elemeiből áll. A Max munkaruházat a céges brand képviselőjévé is válhat ezáltal.

Télikabát nem csak télre

A télikabát, ahogy a neve is mutatja, nyilvánvalóan télen válik szükségessé. Ám vannak esetek, amikor akár nyáron is előkerülhet ez a ruhadarab, annak ellenére, hogy ez elsőre talán furcsán hangzik. Egy hűtőházban például mindennapos viseletnek számít évszaktól függetlenül. Ennélfogva érdemes szót ejteni a télikabátokról. Természetesen ezt a ruhadarabot is megtaláljuk a Max termékek között, méghozzá kiemelkedő minőségben! A Max télikabát több előnyös tulajdonságot is magáénak mondhat, hiszen bélelt, meleg és vízálló. Bővített szabásának köszönhetően kompromisszumok nélkül biztosít mozgásszabadságot és levehető ujjainak köszönhetően az átmeneti évszakokban is jól alkalmazható. Sokoldalúsága mellett olyan apró részletekre is odafigyeltek a tervezés során, mint a gallérba hajtott kapucni, a mély zsebek vagy a zsinórral szűkíthető alsó szegély. Ha pedig ennyire meleg kabátra nincs szükségünk de egy könnyedebb verzió jól jönne, érdemes szemügyre venni a Max kabátot, illetve a Max EVO kabátot is, amelyek szintén a minőség, a praktikum és a kényelem jegyében készültek.

Max: komfort és használhatóság a kertben

A kerti munkálatok igazán sokszínűek lehetnek, amelyet végezhetünk hivatásszerűen vagy akár hobbi szinten, ám minden esetben szükség van megfelelő felszerelésre. A megfelelő felszerelés esetén, a szerszámokon kívül bizony a célnak megfelelő ruházatot is számba kell venni. A szabadtéren végzett teendőkhöz egy klasszikus ruhadarab, a kertésznadrág kimondottan ajánlott, hiszen nem csak kényelmes, megvéd a szennyeződésektől, és rendkívül praktikus is, kialakításának és nagy méretű zsebeinek köszönhetően. Aki kertésznadrágot keres, annak mindenképp érdemes számolnia a Max kertésznadrággal és a Max EVO kertésznadrággal egyaránt. Mindkét termék többféle színben érhető el és kiváló minőségű pamutból készült.

A Max termékcsalád tagjai hatékony védelmet biztosítanak a munkavállaló számára, anyaguk erős és tartós, megerősített varrásokkal és UV-védelemmel rendelkeznek.

A tökéletes nadrág

Nadrágból ma már rengeteg féle és fajta érhető el a piacon, különféle anyagokból, szabással és árfekvésben. Általánosságban elmondható, hogy azt, hogy egy nadrág kinek jó, elsősorban a személyes igények és elvárások határozzák meg, de emellett persze megkülönböztethetünk magasabb és alacsonyabb minőségű darabokat is. A Max EVO derekas nadrágot azok számára ajánljuk, akik egy sokoldalú, praktikus kialakítású és a minőségi anyaghasználatnak köszönhetően rengeteg élethelyzetben kiválóan teljesítő nadrágot keresnek. Tágas zsebeiben sokminden elfér, emellett pedig kiemelkedően kényelmes és szabad mozgást biztosít munka, vagy akár szabadidős tevékenység közben is.

 

A Max rövidnadrágok kényelmes szabású, térdig érő fazonú nadrágok, melyek többfunkciós zsebbel felszerelt kivitelezésben kerülnek forgalomba.

Max mindennapra

Összegezve tehát elmodnhatjuk, hogy a Cerva Group által megálmodott Max termékcsalád sokféle munkaterületen és élethelyzetben nyújthat megoldást viselőinek, ezért aki munkaruhát keres, annak mindenképpen ajánlatos megismerkednie széles kínálatával és megbízható minőségével.