Lábbeli

Az optimális munkavédelmi cipő kiválasztásához először is meg kell határozni a munkakör kockázatait, majd meg kell választani a megfelelő védőcipő típusát, amely az adott körülményekre a legmegfelelőbb védelmet nyújtja. Ma már a munkavédelmi cipők széles választéka áll rendelkezésre, beleértve a biztonsági bakancsokat, a védőlábbeliket, a munkavédelmi csizmákat és a speciális cipőket.

A védőcipők többféle védelmi szinttel rendelkezhetnek, és a különböző típusokat különböző munkakörökhöz tervezik. Ezek jelölése SB, S1, S1P, S2, S3, S4 és S5.

A munkavédelmi cipők célja az, hogy megvédjék a lábat a sérülésektől, amelyeket a munkakör kockázatai okozhatnak, például a zuhanó tárgyak, a lábujjakra eső súlyok, a fém vagy más éles tárgyak, vegyi anyagok, olajok, forró esetleg hideg felületek.

Webáruházunk termékei megfelelnek minden szigorú előírásnak, nemzetközi és helyi szabványnak.

Megbízhatóság, sportosság és kényelem, termékeink ezeket kínálják viselőiknek. Így kínálatunk a legnépszerűbb gyártók márkáit foglalják magába munkavédelmi cipők tekintetében. Úgy, mint Puma munkavédelmi cipők, Base, Portwest, Albatros, Exena és Coverguard lábbelik.

Böngészd át kínálatunkat és találd meg kedvenc munkáscipőd, mely nem csak megvéd munkahelyeden de arról is gondoskodik, hogy kényelmesen töltsd el a munkaidőd. Legyen szó acélbetétes, üvegszálas vagy kompozit orral ellátott termékekről.